HR Business Partner till Beckers Groups verksamhet i Sverige

HR Business Partner till Beckers Groups verksamhet i Sverige

Vad Beckers erbjuder dig

Som HR Business Partner hos oss jobbar du med att stötta och coacha ledare och medarbetare inom alla HR-relaterade områden som tex företagskultur och engagemang, rekrytering, employer branding, lärande och utveckling, performance management, arbetsmiljö, lönerevision, arbetsrätt, förhandlingar och avslut. Vi har många spännande projekt framöver kring hållbarhet, självledarskap och mångfald för att nämna några.
Du kommer att få möjlighet att använda din kreativitet och ditt driv att utveckla HR, driva projekt och samarbeta med global HR. Du kommer också att erbjudas möjlighet att lära och utvecklas i din roll.

Bakgrund

Du har cirka 3-7 års erfarenhet som HR-generalist/HR Business Partner och trivs i en roll där du stöttar chefer, både i det dagliga arbetet och i deras egen utveckling. Du har erfarenhet från en värderingsstyrd organisation helst med både tjänstemän och arbetare och har en akademisk examen inom personalvetenskap eller liknande. Du är trygg i rollen och skapar förtroende och engagemang. Du har lätt för att uttrycka dig och kommunicera på svenska och engelska.

Din personlighet

Du gillar att jobba verksamhetsnära och motiveras av att få med dig medarbetare, chefer och ledningsgrupp. Du har lätt för att förstå vad som är viktigt för verksamheten utifrån ett affärsperspektiv och på så sätt initiera relevanta HR-aktiviteter som skapar värde och coacha chefer. Du drivs av att vara serviceinriktad samtidigt som du har förmågan att stärka andra. Du tycker om att leda i förändring, är en god lyssnare, kommunikativ och lösningsfokuserad.

Våra värderingar; kundfokus, tillit & integritet, laganda samt förmåga att forma och förändra är något som stämmer väl in på dig.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Så ansök gärna redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson på Ylva.Ottosson@jurek.se

Beckers Group, med sina över hundraåriga rötter i Sverige, tillverkar färg för industriellt bruk och ägs av Lindéngruppen. Vi finns i 19 länder och med huvudkontoret i Berlin. Beckers Group är den största leverantören av Coil Coatings i Europa och anläggningen i Sverige, Märsta, är den största i norra Europa. Därifrån tillverkar vi färg till Norden. Våra värderingar Kundfokus, Laganda, Forma & Förändra och Tillit & Integritet är alltid vägledande för oss!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Hasslev Billing
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!