HR BP/Rekryteringsspecialist till Rikshem

HR BP/Rekryteringsspecialist till Rikshem

I rollen kommer du att arbeta synligt och aktivt i hela organisationen och bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och potentiella medarbetare. Du kommer att vara vår specialist inom rekrytering och ha det övergripande ansvaret för att utveckla och förbättra den interna rekryteringsprocessen, stötta chefer i uppstart och i pågående processer samt vara vår kontaktperson för externa leverantörer. Du kommer att ingå i ett härligt HR-team där du får möjlighet att använda din kreativitet och framåtanda för att driva och förbättra processer samt jobba i spännande projekt. I rollen rapporterar du till vår HR-chef och kommer även sitta i ledningsgrupper.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Tillsammans med våra ledare arbeta med rekrytering från ax till limpa, såväl egna rekryteringar som via partners
  • Annonsering, search och urval för att hitta rätt kandidater till tjänsten
  • Intervjuer, referenstagning samt bakgrundskontroller
  • Coacha chefer inom andra HR-relaterade frågor
  • Bidra till och driva strategiska utvecklingsprojekt
Vem är du?

Vi söker dig som har cirka 2-3 års erfarenhet av en liknande roll gärna med fokus på rekrytering, samt har en relevant akademisk utbildning i grunden. Vi kommer värdesätta ditt intresse för vår affär och din förmåga att sätta dig in i chefer och medarbetares vardag. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du behöver vara självständig och se till att båda initiera och slutföra uppgifter. Vi är en växande organisation under utveckling vilket ställer krav på ett strukturerat arbetsrätt och att vara flexibel.

Vidare ser vi att:
  • Du har goda kunskaper i grundläggande arbetsrätt
  • Viss kunskap och inblick i generella HR processer
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Din personlighet

Du har god kommunikationsförmåga vilket inbegriper både aktivt lyssnade och en förmåga att pedagogiskt informera och övertyga chefer/medarbetare och fackliga parter om vad vi vill göra och varför. För att lyckas i rollen ser vi att du är en relationsbyggande person som kan stå rak och vågar utmana och ställa krav såväl som att möta andra på ett pragmatiskt sätt.

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Rikshem med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker fortlöpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ylva Ottosson
Telefon 0733-914108
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 7 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!