Erfaren rekryteringskonsult till uppdrag med start i augusti

Erfaren rekryteringskonsult till uppdrag med start i augusti

Arbetsbeskrivning

I rollen som Talent Acquisition Specialist hos vår kund kommer du fungera som business partner till en dedikerad affärsenhet, där du förväntas stödja dem i att hitta rätt kompetens, vid rätt tidpunkt. Du kommer driva rekryteringsprocesser från start till slut samt fungera som rådgivare gentemot rekryterande chefer.

Du tillhör ett skandinaviskt Talent Acquisition team om totalt fyra personer, som delar kunskap och samarbetar för att säkerställa ett kvalitativt arbete kring kompetensförsörjning. Som Talent Acquisition Specialist arbetar du som generalist och rekryterar till en bredd av roller. Trivs du i en autonom roll där du ges ett stort ansvar, kan detta verkligen vara en möjlighet för dig.

Vem är du?

Personer vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av rekrytering, som har en förståelse för hur man bäst hittar, lockar och bedömer kandidater. Vi tror att du har som minst fem års erfarenhet av rekrytering och har du sedan tidigare konsultat, kan det vara till din fördel. I grunden har du sannolikt en akademisk examen inom HR eller motsvarande som bedöms likvärdigt.

Dina personliga egenskaper spelar en central roll och vi letar efter dig som är:
  • Initiativtagande och självständig i ditt arbetssätt
  • En naturlig lagspelare som vill arbeta tillsammans och bidra till teamets framgång
  • Duktig på att prioritera och hantera flera parallella processer
  • Van att arbeta processinriktat, med ett strukturerat arbetssätt
Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i början på augusti och löpande cirka fyra månader framåt, med god chans till förlängning såväl som överrekrytering för rätt person. Uppdraget är placerat antingen i Stockholm eller Malmö. Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så är detta en intressant möjlighet för dig - sök direkt!

Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: rekrytering, rekryterare, Talent Acquisition, rekryteringskonsult, Recruitment Consultant.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.