Ekonomiassistenter - se hit!

Ekonomiassistenter - se hit!

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu komma i kontakt med dig som är ekonomiassistent och har erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom offentlig sektor. Du har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning och bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Kontering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kontroll av fakturor och kontosaldon
  • Bokslutsarbete
  • Arbetat i ekonomisystem, tex. Agresso eller Raindance
Din profil

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult inom offentlig sektor. Som person är du flexibel, konsultmässig, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Du erbjuds

En ansökan genom denna öppna annons gör att du blir sökbar i Jureks kandidatbank och ger dig möjlighet att få visa upp ditt CV och profil för oss på Jurek. Förhoppningsvis kommer du att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom offentlig sektor då varje uppdrag är unikt och det kanske är just din kompetens som efterfrågas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Livija Bekkhus
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Livija Bekkhus
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.