Ekonomiassistent till deltidsuppdrag

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag

Om verksamheten:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som vill arbeta i rollen som ekonomiassistent med bland annat ekonomiadministration samt, vid behov, utveckla och effektivisera processer och rutiner inom dina arbetsområden. För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent på 50 % med start omgående under en pågående rekryteringsprocess. Kunden är ett nordiskt centrum för forskning i matematik med mycket gott internationellt renommé.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Löpande avstämning av kassor

Utbetalningar och kvittoredovisning

Administration av utlägg och reseräkningar

Rekvisition, uppföljning och redovisning av bidrag och medel till institutet

Andra förekommande ekonomirelaterade uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som har grundutbildning från högskola inom ekonomi eller har erfarenhet av liknande ekonomitjänster. Du har en god kommunikativ förmåga och har goda kunskaper inom Office-paketet, god systemerfarenhet inom CRM-system. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, strukturerad och lösningsorienterad. Du tar egna initiativ och är både social och serviceinriktad.

Du erbjuds:
Du kommer att bli en del av en mycket familjär arbetsplats, där man är stolt över arbetet och driver institutet som ett team med ett enormt engagemang. Arbetsmiljön präglas av en varm och öppen kultur där kollegorna har ett nära och bra samarbete. Tjänsten är placerad i en idyllisk miljö i Djursholm och är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är på deltid med start omgående och förväntas pågå tre månader framåt.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan direkt! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.