Ekonomiassistent till Vårby

Ekonomiassistent till Vårby

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Vårby, söder om Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent som kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, uppföljning och månadsrapporter. Du kommer att vara delaktig i delårs- och årsbokslut, deklarationer, betalning och redovisning av moms, arbetsgivaravgifter och inkomstskatt, pensionsskuldsberäkning samt anläggningsredovisning. Uppdraget, som är ett föräldravikariat, omfattar heltid med start i oktober och ett år med möjlighet till förlängning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna infattar:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsfakturaprocessen
  • Avstämningar
  • Övrig löpande redovisning
  • Ad hoc förfrågningar
Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst ett års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har arbetat i Visma samt om du har erfarenhet av att arbeta i kommunalverksamhet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som person är du service-minded, noggrann, pedagogisk och har förmåga att arbeta självständigt.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent hos vår kund i Vårby. Uppdraget, som är ett föräldravikariat, omfattar heltid med start i oktober och ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.