Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en ekonomiassistent som kommer få ta stort eget ansvar och utvecklas i rollen som ekonom. Du kommer självständigt ansvara för leverantörsreskontra, kvitto- och utläggsredovisning samt bistå i diverse olika projekt. Vidare kommer du stötta övriga ekonomifunktionen med administration samt finnas tillgänglig för administrativa uppgifter hos backoffice teamet. I din roll som ekonomiassistent kommer du jobba nära bolagets redovisningsansvarig samt CFO.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Leverantörsreskontra
  • Reseräkningar & Utläggshantering
  • Projektadministration
  • Fakturering
  • Övrig administration
Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär inom ekonomi och som är nyfiken på att lära dig nya uppgifter i din roll som ekonomiassistent. Fördelaktige har du 1-3 års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och vi kommer se det som meritande om du har jobbat med reseräkningar och utlägg. Kunden har sin verksamhet runt om i Europa vilket gör att viss del av upplärning samt intern kommunikation sker på engelska, där av är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i SAP och är vass på Excel.

Som person tar du stort eget ansvar och drivs av att lära dig nya saker inom ekonomi och administration. Du är även en god kollega som hoppar in och stöttar dom övriga avdelningarna vid eventuella förfrågningar.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början/mitten av augusti och som förväntas fortlöpa i 6 månader. För rätt person kommer det finnas goda chanser till överrekrytering då det finns en vakans på tjänsten. Kunden har sitt kontor i närheten av Östermalmstorg och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , Kundreskontra, Leverantörsreskontra
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.