Ekonomiassistent sökes till svenskt eventbolag

Ekonomiassistent sökes till svenskt eventbolag

Arbetsbeskrivning:

Till kund inom event- och arrangemangverksamhet söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Utöver leverantörsreskontra kommer du även vara delaktig i att stötta övriga ekonomifunktion samt vara involverad i den pågående processen med att implementera nytt ekonomisystem. Vidare kommer du även finnas behjälplig från övriga organisationen vid frågor rörande fakturor.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Leverantörsreskontra
  • Ekonomiadministration
  • Stötta organisationen och övriga ekonomifunktionen
  • Delaktig i implementering av nytt ekonomisystem
  • Ad hoc
  • Vem är du?
Vi söker dig som har jobbat ca 2-3 år med liknande arbetsuppgifter och fördelaktigen inom transaktionsintensiva bolag. Vidare ser vi det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av projektredovisning eller att du varit involverad vid systembyte. Som person är du social, hjälpsam och noggrann. Du är även prestigelös och kan hoppa in och göra uppgifter som vanligtvis inte ligger på dig. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag för en av Jureks kunder vars kontor är beläget i nära anslutning till tunnelbanestationen vid Globen. Tjänsten är förlagd på heltid och du kommer utgå från kundens kontor. Vi ser en omgående start och uppdraget förväntas fortlöpa till årsskiftet. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , leverantörsreskontra, Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Sara Winberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Sara Winberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.