Ekonomiassistent sökes för sommaruppdrag

Ekonomiassistent sökes för sommaruppdrag

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du tillsammans med kollegor att arbeta med både kund och leverantörsreskontran. Förutom de ekonomirelaterade arbetsuppgifterna kommer du även att hjälpa till att förbereda löner, samt samla in och registerna inarbetade timmar.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Göra underlag för löner
  • Utläggsredovisning
  • Fakturering
  • Inscanning av leverantörsfakturor
  • Kontering
  • Ta fram rapporter
  • Stötta övriga kollegor på ekonomiavdelningen
  • Ad hoc
Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi gärna att du praktiserat eller tidigare jobbat som ekonomiassistent. Kanske studerar du och har jobbat med ekonomi vid sidan av dina studier. Som person är du noggrann, serviceinriktad, prestigelös och bidrar med humor och glädje till dina kollegor. Du har ett genuint intresse av ekonomi och har ett sinne för detaljer.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag till vår kund på deltid som är ledande inom sitt område med kontor centralt i Stockholm.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.