Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag i city

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag i city

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent har du en bred och självständig roll där du äger processen från ax till limpa och kommer ha övergripande ansvar över ett av hotellets leverantörsreskontra. Du rapporterar direkt till bolagets VD.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta:
  • Löpande bokföring
  • Inscanning av leverantörsfakturor
  • Kontering och utbetalning
  • Påminnelsehantering
  • Kontakt med bolagets leverantörer
  • Avstämning av reskontran
  • Ad hoc
Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat som ekonomiassistent gärna inom leverantörsreskontra i några år och känner dig trygg i dessa arbetsuppgifter och känner att du kan grunderna. Du får gärna ha en ekonomisk examen men du kan även ha tillgodosett dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, noggrann och har ett sinne för detaljer. Du tar initiativ till utveckling av ansvarsområden och arbetsuppgifter inom ekonomi området och ser dig som ett självklart stöd till övriga funktioner i bolaget. Du är även en god kollega som hoppar in och stöttar dom övriga avdelningarna vid eventuella förfrågningar.

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, men det finns även möjlighet att jobba på 80% om så önskas med start i augusti/september och är förlagt på kundens kontor centralt i Stockholm. Möjlighet finns att jobba lite remote.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.