Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Till vår kund inom arkitektur-och byggnadsbranschen söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och som är van att medverka i förändringsarbete. Kunden sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Du kommer tillhöra ett team på 19 personer och arbeta med stora flöden. I arbetsuppgifterna ingår även projekt- och kontoavstämningar.

Arbetsbeskrivning:
  • Kontering av leverantörsfakturor och matchning av fakturor mot tidrapporter
  • Utredningar/inkasso/KFM
  • Ärendehantering i Service Now (interna kunder samt leverantörer)
  • Upplägg av leverantörer
  • Reseräkningar samt utläggshantering
  • Avstämningar
Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra. Har du jobbat i ett Shared service center ses det som meriterade. Vidare är du van att jobba i team och företag i förändring. Du gillar att bidra till effektivisering i samarbete med teamet och kunna medverka i mindre förändringsprojekt.

Du erbjuds

En spännande roll som ekonomiassistent hos ett trevligt bolag med placering på Kungsholmen. Uppdraget löper på 6 månader med chans till förlängning och omfattar heltid med start omgående. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 9 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.