Ekonomiassistent inom kundreskontra till Avis Budget Group

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Avis Budget Group

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande uppgifter inom avdelningarna för faktura och krav. Du sitter i en roll som hanterar frågor från andra interna avdelningar, externa organisationer, kunder och ibland även utanför Sverige. Det krävs att du är detaljfokuserad och bekväm med kontakter i både tal och skrift. I ditt arbete kommer du även vara involverad i utveckling av processer och rutiner på ekonomiavdelningen som består av 12 personer. Totalt är det ca 30 personer som arbetar på huvudkontoret i centrala Sundbyberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Dagligt arbete med kundreskontran inom avdelningarna för fakturor och krav
  • Kontakt med kunder och internt på Avis
  • Stötta övriga ekonomiavdelningen
Vem är du?

För att axla rollen som ekonomiassistent har du med fördel en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt en bakgrund inom kundreskontra. Vi ser gärna att du är van att hantera stora datamängder och har en viss fallenhet för att använda flera olika IT-system samtidigt. Som person måste du ha ett inre driv och klara av att arbeta självständigt. Du behöver även vara effektiv, kommunikativ och gilla samarbeta med kollegor på olika avdelningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och dynamisk roll där du kommer vara delaktig i arbetet på ekonomiavdelningen för Sverige. Hos Avis kommer du få goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, samt konkurrenskraftiga villkor inom pensions- och försäkringssystem.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Manda Kristensson via mail: manda.kristensson@jurek.se

OM Avis Budget Group

Avis Budget Group is a car rental company which operates and licenses the brands throughout the world. For more information, visit www.avis.com www.budget-international.com or www.zipcar.com
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!