Ekonomiansvarig till entreprenörsdriven koncern

Ekonomiansvarig till entreprenörsdriven koncern

Om verksamheten

LBO Invest är moderbolag i en privatägd bolagskoncern med intressen inom flera olika branscher. Bolaget ingår i en koncern som bedriver investeringsverksamhet riktad mot såväl noterade som onoterade värdepapper. I dagsläget finns ett 20-tal innehav spridda inom flera branscher. Bland innehaven finns ett investmentbolag, ett bolag i säkerhetsbranschen, ett tillverkande bolag inom mode och ett antal teknikorienterade start-ups. Dessutom är bolagets ägare aktiv inom svensk filmproduktion, en välgörande förening samt olika välgörande stiftelser. Målsättningen med verksamheten är att fortsatt stötta bolagen för att optimera utvecklingen. Ägare av koncernen är Mikael Ahlström, grundare till bl.a. Procuritas, Byggmästaren Anders J Ahlström, föreningen Charity Rating, Givarguiden samt stiftelsen CHELHA.

Ekonomiansvarig till entreprenörsdriven koncern

Nu söker vi en ekonomiansvarig som vill och tycker om att jobba brett med ekonomiuppgifter och administration. Du kommer vara ägarens högra hand och ansvara för åtta bolag där du självständigt hanterar redovisning, ekonomi och administration. Din roll kommer att vara varierande och du kommer att få ta ett stort eget ansvar. Arbetsplatsen är på kontoret beläget centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads-och årsbokslut
  • Betalningar
  • Skatte- och momsdeklaration
  • Samordna och driva rapporteringsarbetet med bolag i koncernen
  • Kontakt med banker, revisorer och andra externa kontakter
  • Diverse administrativa uppgifter
  • Stötta ägare med varierande uppgifter
Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket bra redovisningskunskaper, tycker om att arbeta brett med ekonomiuppgifter och tar stort eget ansvar. Det är en stor fördel om du har jobbat i en organisation med flera bolag, t.ex. en redovisningsbyrå. Vissa kontakter är internationella vilket gör att vana att kommunicera på engelska är ett krav.

Som person är du driven, prestigelös och van att arbeta självständigt. Rollen innebär många kontakter så det är viktigt att du är utåtriktad, social och kommunikativ.

Du erbjuds

Det här är en perfekt roll för dig som vill få en ansvarsfull roll där du jobbar nära ägaren. Du kommer ha flexibla arbetstider, jobba under stor frihet och därigenom utvecklas och lära dig mycket.

I denna rekryteringsprocess samarbetar LBO Invest med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Mari Jehrlander
Telefon 0736-120555
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.