Driven och självgående Paralegal till EasyPark

Driven och självgående Paralegal till EasyPark

Om rollen
Som Paralegal hos EasyPark kommer du att vara företagets "go-to-person" när det kommer till bolagsrättsliga frågor och vara länken mellan ledningsgrupp och styrelse. Det här är en spännande möjlighet för dig som är strukturerad och som tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter där du sätter strukturer och hittar nya effektiva arbetssätt.

Här kommer du till ett företag som värdesätter samarbete och välkomnar förändring och förbättringsförslag. Du får vara med och driva projekt med syfte att förbättra kundupplevelsen. I den här rollen kommer du rapportera till chefsjurist.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Administration kring bolagsstyrning där du kommer ha en nära kontakt med bl a bolagets styrelse
  • Arbeta med bolagsrättsliga frågor och juridisk dokumentation kopplat till M&A och organisatoriska omstruktureringar samt bolagsförvärv
  • Vara ledningsgruppens samt styrelsens "go-to person"
  • Hantera bolagsrättsliga dokument och kontrakt
  • Ansvara för att policys och andra förfaranden är uppdaterade kring förvärvsprocesser och compliance
  • Arbeta med och ansvara för EasyParks contract management hantering, sätta och efterfölja rutiner kring signeringar och kontraktshantering mm.
Vem är du

Du levererar kvalitativt arbete med full koll på detaljerna. Det faller sig naturligt för dig att vara det administrativa navet och räds inte att föreslå förbättringsförslag vid behov. Du har förmågan att kunna förtydliga och förklara komplex information till andra. Du drivs av att få vara med och bygga det som ännu inte är klart - du är van att sätta strukturer och processer och förstår vikten av att hålla deadlines. Som person är du självgående och noggrann med en förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten.

Bakgrund

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har följande erfarenheter:
  • Erfarenhet av att jobba som Paralegal eller juristassistent på bolag, advokatbyrå eller redovisningsbyrå
  • Administrativ erfarenhet från en internationell kontext
  • Kunskap och vilja att sätta dig in i nya IT-system och driva olika IT relaterade frågor
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska. Övriga språkkunskaper ses som meriterande då vi är en internationell organisation
Rollen är placerad i våra nyrenoverade lokaler i Stockholm. Då vi är en internationell organisation kan det förekomma resor i tjänsten.

Och slutligen

EasyPark förväntar sig mycket av sina medarbetare men inte på ett förlegat vis, utan snarare genom att välkomna idéer, initiativ och en beslutsamhet att nå företagets gemensamma mål. Teamet på EasyPark är drivna med höga ambitioner vilket gör att vi söker personer som drivs av att utmanas i sitt arbete där vi får vara kreativa för att hitta lösningar. Att vara en del av EasyPark kommer vara en spännande resa då vi står inför många intressanta utmaningar!

I den här rekrytering samarbetar vi med Jurek Business Support. Tror du att du är EasyParks nya Paralegal och vill vara en del av vårt team vill vi välkomna dig så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se eller researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se.

sökord: paralegal, juristassistent, legal assistant, executive assistant, exekutiv assistent, administrativ assistent
Mer info
Kontaktperson Kristin Nelson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Kristin Nelson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!