Driven Redovisningsekonom till Formue

Driven Redovisningsekonom till Formue

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos Formue får du en bred roll med stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att få hantera den löpande bokföringen internt samt bokföring åt Formues externa kunder. I din roll ingår även ansvar över HR-administration, där du jobbar tillsammans med Head of Human Resources. Du ingår i Formue Sveriges finance team och rapporterar till Head of Accounting. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring intern ekonomi, avstämningar och periodiseringar
  • Löpande bokföring externa bolagskunder
  • Löpande HR-administration
  • In- och utbetalningar
  • Månadsbokslut
  • Utveckling av rutiner och processer
Du kommer att få många samarbetsytor både internt och externt. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor i Sverige så kommer du även ha nära samarbete med kollegor i den norska organisationen, där man gemensamt mellan länderna stödjer och utvecklar varandra och koncernen Formue på bästa sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett driv och en vilja att utvecklas. Du gillar att arbeta självständigt och är samtidigt en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ, serviceinriktad och trivs med många samarbetsytor och varierande arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ungefär 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Hos Formue erbjuds du en varm och välkomnande företagskultur där ett stort driv och engagemang genomsyrar hela organisationen. Du blir en del av ett härligt ekonomiteam som idag är 3 personer och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas vidare i din roll. Formue har centralt beläget kontor i Stockholm och du erbjuds en hybrid lösning.

I den här processen samarbetar Formue med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Formue är en nordisk pionjär som utmanar finansbranschen med en rådgivning baserad på oberoende och transparens. Idag är vi omkring 360 medarbetare i Sverige och Norge. Koncernens huvudkontor finns i Oslo, och vårt svenska huvudkontor finns i Stockholm med lokalkontor i Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping och Uppsala. I Sverige är vi nu 75 medarbetare - och växer
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!