Digital Marketing Specialist till växande byrån Webshark

Digital Marketing Specialist till växande byrån Webshark

Vad rollen innehåller

I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att arbeta med att planera, genomföra och följa upp våra kunders digitala kampanjer. Du bidrar med löpande dialog med våra kunder för att sätta upp och genomföra sökordsoptimering, Google Ads och annonsering i sociala medier. Du rapporterar till och samarbetar tätt med vår seniora digitala marknadsstrateg.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sätta upp, optimera och följa upp betalda marknadsföringskampanjer (paid ads) i sociala medier och via Google Ads (SEM, PPC)
  • Implementera, optimera och följa upp sökordsoptimering
  • Analysera och skapa insikter utifrån kampanjresultat (tex via Google Analytics)
  • Tagga upp kampanjer och felsöka i Google Tag Manager och/eller liknande verktyg
  • Vara delaktig i idégenerering för våra kunder
  • Identifiera trender och testa olika kanaler
Vem är du?

Du är en positiv, ambitiös och noggrann person med stort driv och intresse för digital marknadsföring. Du står i startgroparna av din karriär och är utvecklingsfokuserad och målinriktad. Du har en förmåga att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt ett kreativt arbetssätt. Det är viktigt att du är en prestigelös person som är beredd att hjälpa till där det behövs, är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Du har lätt för att hantera och lära dig nya uppgifter och verktyg och du har ett stort digitalt intresse.

Kvalifikationer för rollen:
  • Relevant eftergymnasial examen inom digital marknadsföring
  • Gärna något års arbetslivserfarenhet eller praktik från liknande roll
  • Flytande svenska och god engelska i både tal och skrift
  • Kunskap i SEO, SEM och annonsering i sociala medier och de verktyg som krävs för att hantera dessa (till exempel Meta Ads Manager & LinkedIn Campaign Manager, Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads)
Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss på Webshark får du en omväxlande, utmanande och utvecklande roll i en ungt och entreprenöriellt bolag med stark tillväxt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst i en inkluderande kultur med fantastiska kunder och fina möjligheter att växa i takt med bolaget. Webshark har kontor i centrala Stockholm.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Webshark med Jurek Marketing & Communication. Om du tycker rollen låter intressant och passar in på dig och din profil, skicka då din ansökan via www.jurek.se. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se

Vi behandlar ansökningar löpande så ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cajsa Malm
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!