Customer Service Administrator till KONE

Customer Service Administrator till KONE

Arbetsbeskrivning
Som en del av Prebilling-teamet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att kontrollera order i samband med fakturering och se till att dessa är korrekt redovisade enligt utfört arbete samt kundernas avtal. Du kommer även att svara på inkommande samtal via telefon och behandla fakturafrågor.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, effektiv och har en lösningsorienterad inställning. Du trivs i en administrativ roll och har en god förmåga att snabbt lära dig flera system samt att systematiskt kunna navigera dig i dessa. För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har minst 1-3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och du trivs med att vara en "go to person". Vidare är du bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Erfarenhet av SAP är meriterande.

Du erbjuds
En tillsvidareanställning som konsult på Jurek Rekrytering & Bemanning. I detta konsultuppdrag kommer du att arbeta hos vår kund KONE som är ett roligt och föränderligt bolag beläget i Kista. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Om KONE
Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2021 hade KONE en omsättning på 10.5 miljarder euro och vid årets slut över 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Sökord: Customer Service Administrator, Administratör, Office Coordinator, Office Administration
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Felicia Pettersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.