Controller till Comfort i Kista

Controller till Comfort i Kista

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att arbeta både med siffror och med människor till rollen som Controller. I rollen samarbetar du nära CFO och två befintliga controllers. Du arbetar med självständigt ansvar i en samarbetsorienterad miljö och förväntas bidra med ett professionellt och ambitiöst förhållningssätt och bidra till utveckling i verksamhetskritiska arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Sammanställning och analyser av månadsresultat för dotterbolag
  • Genomföra prognoser och affärsplaner tillsammans med dotterbolagen
  • Administrativa uppgifter i samband med förvärv
  • Analyser av potentiella förvärv
  • Due Diligence - genomgång av material och uppföljning
  • Medverka i projekt med uppsättning av koncernredovisningssystem
  • Bidra med ekonomistyrning och finansiella analyser av medlemsföretagen.
  • Sammanställning av inköpsstatistik och beräkningar utifrån statistiken.
  • Uppföljning av utfall gentemot strategisk plan, affärsplan, aktiviteter och finansiella konsekvenser.
Rollen innehåller omväxlande arbetsuppgifter som bland annat sammanställningar och analyser av månadsresultat för centrala bolag och dotterbolag och analyser av bolag med potential att förvärvas. Rollen innefattar också genomgång av avtal i samband med förvärvsprocessen samt administrativa uppgifter i samband med förvärv. Rollen innefattar tidvis också sammanställning av Comfortkedjans inköpsstatistik samt finansiell kontroll och analys av löpande bokföring, projektredovisning och prognos mot budget.

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3 - 5 års erfarenhet inom redovisning eller revision. Du har tidigare erfarenhet av controlling med fokus på ekonomistyrning. Har du även erfarenhet av förvärvsprocesser är det meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och du motiveras av att arbeta med siffror och finansiell information. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är positiv och professionell med förmåga att både arbeta självständigt, strukturerat samt i team med andra. Du har en god problemlösningsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig organisation i tillväxt där du kan bidra till både din och bolagets utveckling. Vidare värdesätter vi att du är en noggrann person som uppskattar bra teamwork.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en utvecklande och varierad tjänst i ett spännande bolag i tillväxt med kompetenta, härliga kollegor. Kontoret är beläget Kista.

I den här rekryteringen samarbetar Comfort med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 etableringar och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll. Vårt mål är att bli en av de ledande multidisciplinära kedjorna och vi växer både med förvärv och med fler medlemsföretag. Kedjecentralen har kontor i Kista och Örebro med drygt 20 dedikerade medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Marie Källström
Telefon 070-751 93 43
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.comfort.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!