Care of Sweden söker Avtalsansvarig

Care of Sweden söker Avtalsansvarig

Om tjänsten

I rollen som avtalsansvarig interagerar du med beslutsfattare hos kund och har förmågan att förmedla Care of Swedens helhetslösnings positiva hälsoekonomiska aspekter, hur de används som en effektiv del i vårdens arbete för trycksårsprevention. Du kommer främst att bedriva strukturerat arbete med inriktning på att skapa goda förutsättningar för fortsatt avtalsframgång. I detta arbete ingår avtalsvård, affärsrelation med kundens nytta i centrum. Ditt arbete leder till att kunderna får bästa förutsättningen att eliminera uppkomsten av trycksår.
Till stor del består kunderna av upphandlande enheter/myndigheter där du drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med förmåga att etablera dig oavsett sammanhang. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av försäljning till offentlig sektor och/eller LOU. Meriterande är också erfarenhet från medtech-branschen.

Rollen ställer krav på din kommunikativa förmåga och förståelse av vårdens funktioner. Vi ser gärna att du är en drivande person och förväntar oss att du med stöd av närmsta chef och tillsammans med klinisk applikationsspecialist planerar och strukturerar arbetet utifrån potential och behov.

Vem är du?

Vi ser att du har en affärsbakgrund med erfarenhet av att:
  • Driva ditt eget distrikt
  • Erfarenhet inom försäljning till offentlig sjukvård, KAM
  • Har ett särskilt intresse i den goda affären och medverkat vid upphandlingar
  • Erfarenhet från medtech-branschen ett stort plus
  • Du är nytänkande, har ett positivt mindset och ett strukturerat arbetssätt.
Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kräver B -körkort och du utgår ifrån din hemort. Du är en del av ett team om sex personer och du rapporterar till Försäljningschef. I distriktet ingår Östergötland, Sörmland, Stockholm, Örebro, Västmanland, Dalarna, Gävleborg, Värmland, Uppsala, så fördelaktigt om du bor i eller närliggande dessa län. Resor till övriga orter i Sverige kan förekomma.
Tjänsten innebär till stor del besök ute hos kunder i ditt distrikt. Du erbjuds en fast marknadsmässig lön, tjänstebil, bra förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Care of Sweden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 105 medarbetare och omsätter 220 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.
Vision: Att tillsammans med vården eliminera trycksår, arbetar de kontinuerligt med att utveckla produkter genom egen RnD och i samarbeten i olika forskningsprojekt. Care of Sweden har en stark tillväxt och erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Malin Hellner
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Malin Hellner
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!