CSR funktionsstöd till CSR samordnare

CSR funktionsstöd till CSR samordnare

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en konsult på cirka 60 % för ett uppdrag som CSR funktionsstöd från 3 september 2018 till 30 juni 2019.

I denna roll kommer du tillsammans med CSR samordnaren se till att integrera social hållbarhet i genomförandet av ett byggprojekt. Rollen ´funktionsstöd CSR-samordnare´ är den operativa funktionen för social hållbarhet inom programmet och rapporterar till CSR samordnaren. Det övergripande uppdraget är att integrera social hållbarhet i alla delar av genomförandet av projektet.

I uppdraget ingår även att ge stöd åt CSR-samordnaren samt samverka med övriga delar av programorganisationen, projektledare, miljösamordnare, och övriga kravställande enheter. I rollen ingår framtagning av krav samt genomförande av uppföljning och revision av krav gentemot entreprenad och underentreprenör avseende social hållbarhet.

Funktionsstödet rapporterar till CSR-samordnaren och avser att ge stöd och expertis för social hållbarhet inom programmet, exempelvis vad gäller strategi/analys, rapportering, kvalitetssäkring, genomförande och uppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Upphandling (med avseende på social hållbarhet)
  • Projektledare för ett medborgar- och gestaltningsprojekt
  • Skapande av nya praktikplatser internt
  • Representera bolaget i olika forum
Vem är du?
Till denna roll söker vi sig som har tidigare erfarenhet av hållbarhets- och/eller utvecklingsfrågor i både privat och offentlig sektor, gärna inom infrastruktur och byggsektorn. Vidare har du erfarenhet av att tillhandahålla utbildning eller annan kompetenshöjande verksamhet inom social hållbarhet. Du har även mycket goda fackkunskaper inom hållbarhet, exempelvis vad gäller internationella standarder samt riktlinjer och krav för hållbarhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med social hållbarhet inom kollektivtrafik.

Som person söker vi dig som har lätt att bygga relationer samt trivs i en roll med många kontakter. Vidare är du serviceinriktad, självständig och initiativtagande. Du är även noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, samt tycker om att prata inför större grupper.

Du erbjuds
Uppdraget omfattar cirka 60 % med start 3 september 2018 som kommer pågå till till 30 juni 2019. Du kommer arbeta cirka 25-30 timmar per vecka. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.
Mer info
Kontaktperson Paulina Stjernström
Telefon 0709-58 40 79
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.