Business Controller till Enjoy Wine & Spirits AB

Business Controller till Enjoy Wine & Spirits AB

Arbetsbeskrivning

I din roll som Business Controller får du arbeta nära verksamheten i ett företag som präglas av hög kompetens, driv och expertis. Vi är ett familjeägt bolag med en "can do" approach.
Du kommer att arbeta ihop med CFO och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Budget och prognosarbete
  • Månadsrapportering
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Analys och uppföljning
  • Utveckling av processer och system
  • Superuser för budget / planeringssystemet
Vem är du?

Du trivs i en dynamisk verksamhet och har ett driv att aktivt vilja vidareutveckla verksamhetens processer. Du är självgående, strukturerad, analytisk och serviceminded. Att skapa relationer och vara kommunikativ är något du trivs med och du har ett lösningsfokuserat tankesätt.
Du har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning och controlling. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch med snabbrörliga konsumentvaror.
Vidare värdesätter vi att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett gott företagsklimat. Du är en van användare av Officepaketet och det är meriterande om du även har erfarenhet av systemen Bizview, Qlikview och/eller Navision. Rollen kräver att du är van att hantera stora datamängder och att du har mycket goda kunskaper i Excel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

En spännande och omväxlande roll på ett framgångsrikt bolag med ett kompetent och härligt team. Vi erbjuder en familjär, öppen och lärande företagskultur där du får bidra till, och vara en del av, familjen Di Lucas företagshistoria. Som en del av Gruppo Di Luca erbjuder vi en spännande arbetsplats med många möjligheter till utveckling och utmaning. Vi sitter, tillsammans med vårt systerbolag Di Luca & Di Luca i mycket trevliga lokaler på Alsnögatan 11 i Stockholm.

I den här processen samarbetar Enjoy Wine & Spirits med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin, matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Enjoy Wine & Spirits är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Vi är en del av koncernen Gruppo Di Luca som består av tre olika företag; Di Luca & Di Luca, som handlar med mat och levererar till de största grossisterna med bland annat det egna varumärket Zeta . Deli Di Luca, en deli och restaurangverksamhet på Folkungagatan 110 i Stockholm. Enjoy Wine & Spirits, som importerar vin, cider och sprit.
Vi är 26 anställda, omsätter ca 450 miljoner och representerar idag ett 70 tal vinproducenter från de flesta stora vinländerna i världen.
Vi jobbar enligt oss själva i världens roligaste bransch. Att marknadsföra och sälja livets goda är det många hos oss brinner för. Därför är det extra viktigt för oss att leva enligt våra högt satta värderingar som speglar såväl passionen som ansvaret för våra produkter och dess verkan. Vi har under åren fått ta emot flertalet priser och utmärkelser, vilket vi är väldigt stolta över och ser som ett kvitto på att vi gör bra saker.
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.enjoywine.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!