Business Controller sökes till Samsung

Business Controller sökes till Samsung

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för Samsungs räkning en Business Controller som tillsammans med ett team om nio personer kommer driva kostnadskontroll och investeringsplanering på Elektronik Telecom-divisionen. Du kommer tillsammans med ditt team ha mycket kontakt med kollegor inom organisationen och agera spindeln i nätet gällande dina arbetsområden. Som Business Controller kommer din huvuduppgift att vara att stödja verksamheten för att kostnadseffektivisera och optimera försäljningen. Förutom detta kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:
  • Kontrollera investeringskostnader gentemot marknad och kunder
  • Förbättra processer relaterat till dina arbetsområden
  • Tillhandahålla och skapa rapporter och analyser
  • Budgetarbete
  • Säkerställa prognos och periodiseringsnivåer
  • Koordinering av förbättringsprojekt
Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation där du kan växa och utvecklas i en snabbrörlig miljö och som uppskattar tempo och gillar att komma med egna idéer och förbättringsförslag. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning på universitetsnivå med kandidat inom exempelvis företagsekonomi, civilekonom eller motsvarande, samt tidigare har arbetat som Business Controller i 2-5 år. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP och utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint. Vidare skriver och pratar du obehindrat på engelska och svenska. Start meriterande om du har kunskaper i de nordiska språken eller koreanska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och förväntas fortlöpa på 12 månader och god chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Manda Kristensson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.