Administratör till välkänd arbetsgivarorganisation

Administratör till välkänd arbetsgivarorganisation

Brukar du bli beskriven som strukturerad, noggrann men samtidigt effektiv? Har du en förmåga att se vad som behöver göras - innan alla andra? Söker du en ny utmaning och vill kombinera din administrativa erfarenhet och förmåga med en roll som innebär mycket kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren administratör som kommer fylla en central funktion i bolagets fortsatta framgång. Vår kund är en välkänd arbetsgivarorganisation med kontor beläget vid Slussen.

I rollen som administratör kommer du ansvara för ett antal regioner och hantera ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Du är ansvarar och koordinerar kring såväl årsmöten som styrelsemöten - kallar till möten, kontaktar revisorer för underlag, hanterar protokoll samt övrig administration inför och efter dessa möten. Vidare har du kontakt med interna samarbetspartners samt fungerar som stöd gentemot företagen som ingår i organisationen. Du har en projektledande funktion och stöttar dina regioner.

Du har goda chanser att själv utveckla rollen och påverka din arbetssituation.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har gedigen erfarenhet av administrativa funktioner. Kanske har du arbetat som VD-assistent eller Advokatsekreterare och nu vill ta nästa steg. Vi ser det som starkt önskvärt att du har erfarenhet av arbete hos andra arbetsgivaorganisationer. Du är van vid att arbeta självständigt, ta egna initiativ och du har en förmåga att se hur rutiner och processer kan effektiviseras. Vidare söker vi dig som:
  • Har en stark kommunikativ förmåga
  • Är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt
  • Vågar ta egna initiativ och känner dig bekväm med att självständigt driva projekt i hamn
Är det dig vi söker?

Du erbjuds

En bred och varierad roll hos ett bolag med trevlig atmosfär. Du har goda möjligheter att själv påverka din roll och dina arbetsuppgifter. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader, med goda chanser till överrekrytering hos kund - för rätt person. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget förväntas starta omgånde. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.