Accounting Manager till Pirelli/Däckia

Accounting Manager till Pirelli/Däckia

Arbetsbeskrivning

I din roll som Accounting Manager får du ansvar för att utveckla och coacha Accounting teamet. Tillsammans sköter ni redovisning, bokslut och rapportering. Du kommer även ha ett nära samarbete med teamen inom Business Control, AP och AR/Credit. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli och sitter sedan Maj 2020 i gemensamma lokaler i Kista Science Tower och du kommer att arbeta med båda bolagen.

Tillsammans med teamet ansvarar du för:
  • Löpande redovisning enl. K3 (Accounting & Treasury)
  • Myndighetsrapportering
  • Likviditetsprognos
  • Månads- och kvartalsbokslut
  • Kvartalsrapportering
  • Kontaktperson vid intern- och externrevision
  • Delaktig i förbättrings och effektiviseringsprojekt
  • Stötta Point of Sales managers
Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning inom audit management. Du har god förståelse för både IFRS och lagstadgad redovisning (K3). Som person är du proaktiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en multikulturell, snabbrörlig miljö och är van att arbeta mot korta deadlines. Du har en god datavana och är en erfaren användare av Excel. Erfarenhet av SAP ser vi som meriterande. Du är talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du erbjuds

Som Accounting manager hos Pirelli/Däckia får du en nyckelroll i ekonomifunktionens fortsatta utvecklingsresa med stora möjligheter i takt med att bolaget växer. Du blir en del av ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden och du erbjuds en plats på kontoret i Kista Science Tower med möjlighet till hybridarbete.

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.
De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.
Sedan maj 2020 arbetar båda bolagen i en integrerad verksamhet i deras nya lokaler i Kista Science Tower.
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!