Är du utbildad jurist och vill arbeta som researcher?

Är du utbildad jurist och vill arbeta som researcher?

Jurek Rekrytering & Bemanning AB fortsätter sin framgångsrika resa och behöver nu utöka vårt team med en researcher. Sedan starten år 2006 har vi kraftigt expanderat och ambitionen är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Jurek har nu tre år i rad fått utmärkelse som ett gasellföretag. Vill Du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Vi ska nu utöka vårt Talent Management team med ytterligare en person och söker dig som vill arbeta som Researcher hos oss på Jurek med inriktning mot juridik. I rollen som researcher kommer du att vara ett stöd till och arbeta tätt tillsammans med våra rekryteringskonsulter samt tillsammans med våra andra researchers i teamet.

Du kommer att kartlägga och searcha fram kompetenser främst inom juridik och med hjälp av vår kandidatdatabas, sociala medier och externa kanaler identifiera kandidater som uppfyller kraven för respektive uppdrag.
Rollen innebär bland annat att arbeta med urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer och referenstagning samt deltagande på kundmöten. Du kommer även att hålla egna intervjuer för att skapa ett eget nätverk inom ditt affärsområde. Härutöver kommer du ha ett övergripande ansvar för att i samråd med gruppen se till att det finns ett aktuellt kandidatflöde som kan matchas med våra kunders behov.

Vem är du?
För att passa i denna roll ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service med hög kvalitet. Du har hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har hög personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö.
Då du arbetar mycket med telefonen som verktyg är det viktigt att du orädd när det kommer till att "lyfta lur". Kanske har du tidigare arbetat med försäljning över telefon alt annan form av uppsökande försäljning.
Vi söker dig som har en juristexamen och ser det som meriterande om du även har arbetslivserfarenhet inom området.

Du erbjuds
Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Brasch på charlotte.brasch@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Brasch
Telefon 0731-42 50 64
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.