Fältsäljare, Stockholm

Fältsäljare, Stockholm

Junkbusters erbjuder tjänster inom avfallshantering. Våra tre tjänster innefattar manuell hämtning av grovsopor i 2-mannateam med en lastbil, storsäckar för grovavfall samt avfallscontainers. Vi är primärt verksamma i Stockholmsregionen men erbjuder även vissa tjänster i andra delar av Sverige. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Junkbusters har haft en stadig tillväxt sedan starten 2011 med god lönsamhet de senaste åren. Nu vill vi växa ytterligare och söker nu en

Kvalifikationer/egenskaper:
 • Öppet sinnelag, positiv inställning och service-minded
 • Engagemang, ansvarstagande och lojal
 • Starkt affärs- och resultatdriven
 • Behärska svenska språket i tal och skrift
 • Erforderliga användarkunskaper av IT-system och PC-vana
 • Behärska engelska
 • B-körkort
Vi erbjuder:
 • Ett intressant säljjobb med höga förväntningar
 • Upplärning och vidareutveckling av din säljförmåga
 • Självständigt arbete
 • Arbetsplats i Älvsjö samt delvis från hemmet
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulf Hammar på tel. 070-606 31 00.

Välkommen med din ansökan!

Junkbusters finns i Sverige, Danmark och Tyskland. Vi är ett gott gäng där varje medarbetare har stort eget ansvar och förståelse för att leva upp till kundernas förväntningar. Vår ambition är hög, både i varje dags arbete och vår framtida utveckling. Den medarbetare vi söker måste precis som vi, förstå att varje kund och dess uppdrag är A och O för vår verksamhet. Besök gärna vår hemsida www.junkbusters.se för att bekanta dig ytterligare med vårt erbjudande.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 okt (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholmsregionen

Vi söker dig med starkt driv och som klarar av att arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du kommer få vaska fram ditt eget kundunderlag och bearbeta dina kunder. De kunder du ska bearbeta är mindre företag som genererar avfall, exempelvis byggföretag, men även butikskedjor, fastighetsbolag etc. Våra tjänster är lättsålda och det är korta säljprocesser, att lyckas handlar om ihärdigt arbete, hög service och god struktur. Du är idag inte nödvändigtvis säljare, utan det viktigaste är att du får förståelse för vår marknad och våra tjänster samt har ett brinnande intresse av att göra affärer och bistå kunderna till bästa lösning.

Vi är ett litet gäng bestående av fältpersonal och kundtjänst/ ekonomi/ administration och du får god upplärning och coachning under arbetets gång. Vi har höga krav på vår nya kollega och vår gemensamma resa till fortsatt stark utveckling. Och det är du som självständigt skapar ditt arbete och dina resultat.