Engagerad butikschef till Jollyrooms nyöppnade barn- och babybutik

Engagerad butikschef till Jollyrooms nyöppnade barn- och babybutik

Vi söker en inspirerande och erfaren ledare till vår nyöppnade barn- och babybutik i Stockholm! Detta är bara början på vår fysiska expansionsresa och vår långsiktiga ambition är att öppna fler liknande koncept runtom i Norden. Vi vill inspirera våra kunder och erbjuda möjligheten till professionell och gedigen rådgivning. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla ett framgångskoncept och skapa den mest givna destinationen för barnfamiljer i Stockholmsområdet.

Som butikschef är du aktiv, operativ och arbetar nära både kund och medarbetare. Du tar ett totalansvar för din butiks resultat och leder arbetet genom att utveckla, träna och coacha dina medarbetare till att hjälpa och vägleda kunden till bästa köp. Du håller din butik i tipp-topp-skick och arbetar löpande med kampanjer och kundaktiviteter för att uppnå era försäljningsmål.

Detta är en väldigt bred roll och du kommer att arbeta med allt som rör butiken, från att fixa glödlampor till att utföra en marknadsföringsplan. Du har mycket kontaktytor internt och det krävs att du tar facklan och driver projekt internt. Du kommer att mätas på, och vara ansvarig för, trafiken till butiken och kundnöjdheten.

Din profil
Vi söker dig som har flertalet års erfarenhet som säljare och några års erfarenhet som ledare från liknande detaljhandelsbolag. Du besitter en spännande verktygslåda gällande försäljning, kundbemötande och ledarskap. Du brinner för mötet med kunden och att motivera din grupp till framgång. Du är väl bekant med vår målgrupp; barnfamiljen, och det är meriterande om du har arbetat med våra produkter, såsom försäljning av t.ex. barnvagnar och bilbarnstolar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi söker dig som:
 • Är extremt målinriktad och drivs av att nå goda resultat
 • Är prestigelös och kavlar upp ärmarna när det krävs
 • Är en inspirerande ledare som coachar och agerar förebild för ditt team
 • Har tempot, en utpräglad vinnarskalle samt en vilja av att ständigt utvecklas och växa
Vi som arbetar på Jollyroom är doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Vi erbjuder dig
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
 • Karriärmöjligheter
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
Upplägg och kontakt
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas). Helger och kvällar inkluderat.
 • Placering: Kungens kurva, Stockholm
 • Kontakt & frågor: Therese Wassén på HR, via e-post; therese.wassen@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida.

I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.

I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis.

Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.