Verksamhetschef till yrkeshögskola inom fastighet

Verksamhetschef till yrkeshögskola inom fastighet

Sökes, en driven verksamhetschef

Är du en ledare med ett driv som kan inspirera dina kollegor?Gillar du att utveckla projekt, har en hög dos av entreprenörskap och ser möjligheter? Då är du välkommen att söka tjänsten som verksamhetsansvarig på John Ericsson Institutet som är en del av Elevera Education Group koncernen.


John Ericsson Institutet är en av Sveriges mest populära yrkeshögskolor. Vi är specialiserade på fastighetsbranschen och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt har distansutbildningar. Vi är en verksamhet som har passion för lärande och att förse Sverige med rätt kompetens. John Ericsson Institutet har idag sex stycken engagerade utbildningsledare som kommer att ingå i ditt team


Vem söker vi?
Nu söker vi en engagerad person som vill ha det övergripande ansvaret som verksamhetsansvarig och som kommer att ansvara för att utveckla varumärket så att det växer och blir starkare. En av dina styrkor ska vara att kunna kommunicera tydligt och konkret. I denna roll behöver du ha med dig arbetsredskap för hur du planerar ditt arbete för att nå uppsatta mål. Du ska drivas av att leverera, analysera och visa resultat. Du ska vara känd för att kunna organisera, projektleda och administrera och framför allt ska du tycka att allt detta är roligt. Du har erfarenhet av att leda människor sedan tidigare och har du arbetat med utbildning är det ett stort plus.

Verksamheten bygger på ett nära samarbete med näringslivet. Därför ser vi att du har ett kontaktnät och förståelse inom fastighetsbranschen eller bygg och anläggning. Du vet vad en deadline är och kan planera för att hålla den och är trygg med att arbeta efter en budget och vet att uppföljning ger resultat.

Som stöd i din ledarroll har du bland annat dina kollegor i samma yrkesroll hos våra andra yrkeshögskolor samt stabsfunktioner, ledningsgrupper, ekonomi och it-avdelning.

Uppdragsbeskrivning

  • Du är intresserad av att utveckla verksamheten på ett kreativt och analytiskt sätt tillsammans med ledningsgrupper och utbildningsledare
  • Du kommer att utveckla utbildningar som är i närliggande branscher med fastighetsbranschen men även utvecklautbildningar inom de områden vi huserar inom idag
  • Du har ett tydligt och pedagogiskt ledarskap
  • Du har enkelt för att skapa goda relationer med andra människor
  • Du är kommunikativ och känner dig trygg i det svenska språket i både tal och skrift
  • Du tycker om att samarbeta och vill ha en helhetssyn på verksamheten
  • Du är en trygg ledare som är engagerad med positiv energi
  • Som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla utbildningsledarna
Det är meriterande om du
  • Har kontakter i fastighetsbranschen
  • Har erfarenhet av utbildningsbranschen
Vi kommer kalla till intervjuer löpande. Tjänsten är tillsvidare på 100%, provanställning tillämpas. Placering i Stockholm, Göteborg eller i Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan till karriar@jei.se Bifoga en ansökan som innehåller en beskrivning av konkreta exempel på dina erfarenheter av det vi söker. Märk ansökan med JEI Sthlm. Vid frågor eller funderingar kontakta Linda Lindqvist, rekryterare på linda@jei.se eller på 08-442 95 97

Besök gärna vår hemsida och se vilka utbildningar vi erbjuder. www.jei.se

Elevera Education Group

Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Linda Lindqvist
Telefon 08-4429507
Email Mejla Linda Lindqvist
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare, Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jei.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Yrkeshögskolan för fastighetsbranschen. John Ericsson Institutet är kvalitetsauktoriserade och våra lärare är yrkesverksamma och anses vara de främsta i branschen. Läs mer på www.jei.se

Koncernen Elevera Education Group (EEG) utbildar för ett framgångsrikt yrkesliv. Vår pedagogik bygger till stor del på att omsätta teorier i praktiken genom att lyfta in verkligheten i klassrummet. Gemensamt för alla våra utbildningar är ett nära samarbete med ledande branschföreträdare. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke, den profession de också undervisar i.

För oss är samverkan nyckeln till en bra utbildning. Utbildningarna anpassas kontinuerligt utifrån företagens aktuella behov. Både avseende det teoretiska och det arbetsplatsförlagda lärandet.

Elevera Education Group är Sveriges ledande utbildningsföretag inom yrkeshögskoleutbildning. För närvarande studerar drygt 2.000 personer på heltid i yrkeshögskoleutbildningar inom kommunikation, IT, turism, företagsekonomi, bygg och fastighet.

Företaget driver Medieinstitutet, Stockholm School of Business, Travel Education Centre och John Ericsson Institutet. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.