Utvecklingssökande säljare sökes till kund i centrala Stockholm

Utvecklingssökande säljare sökes till kund i centrala Stockholm

Om företaget:

Vår kund hjälper privatpersoner att komma i kontakt med bolag som kan assistera vid olika typer av hemmaprojekt, och de har som vision att vara Sveriges bästa marknadsplats för tjänster. Genom sin digitala tjänst möjliggör man för smidiga och effektiva samarbeten inom rot- och rutavdragsgiltiga uppdrag.

Företagsklimatet präglas av en härlig sammanhållning tillsammans med drivna individer som vill ta sitt sälj till nästa nivå, därav är denna tjänst en fantastisk möjlighet för dig som önskar ta steget in i eller vidare utvecklas inom B2B-försäljningens värld.

Om tjänsten:

Vår kund jobbar med att matcha rätt kompetens ifrån olika bolag med kunders olika hemmaprojekt. Din roll i detta företag är således att prospektera bolag som kan tänkas vara i behov att få en extra skjuts när det kommer till att attrahera kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Prospektering av bolag
  • Försäljning via telefon
  • Kundkontakt och relationsskapande
Allt eftersom du växer in i bolaget och uppnår din målsättning kommer du även att erbjudas utvecklingsmöjligheter internt och få ta del av andra arbetsuppgifter inom andra team.

För att skapa rätt förutsättningar för dig i din roll som säljare kommer du att få ta del av en grundlig on-boarding som kommer att ge dig de expertkunskaper som krävs för att utföra dina arbetsuppgifter.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig med ett stort driv att utvecklas i en säljande roll hos vår kund. Vi ser gärna att du motiveras av tävlingsmoment, att du arbetar lösningsorienterat samt att du trivs med att jobba mot tydliga målsättningar.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du även har detta:
  • Viss erfarenhet inom B2B-och/eller B2C-försäljning
  • Stort driv att utvecklas till en stjärnsäljare tillsammans med företaget
  • En vinnarmentalitet som influerar dig i ditt arbete
  • En prestigelös inställning och en vilja att lära dig av chef och kollegor
Villkor och förmåner

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Jobzone assisterar i rekryteringsprocessen därefter blir du anställd direkt av vår kund.

Denna tjänst innefattar en del rörlig ersättning baserat på din måluppfyllelse.

Vår kund strävar efter att upprätthålla sin goda sammanhållning genom diverse teamaktiviteter, AWs och festligheter.

Urvalsprocess sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.