Utvecklingssökande säljare sökes till kund i centrala Stockholm

Utvecklingssökande säljare sökes till kund i centrala Stockholm

Säljare sökes till Kund med stor utvecklingspotential

Om företaget:

Vår kund hjälper individer att komma i kontakt med träffande bolag för sina hemmaprojekt. De kan via sin digitala tjänst möjliggöra för smidiga och effektiva samarbeten inom rot- och rutavdragsgiltiga uppdrag.

Organisationen präglas av drivna individer som vill ta sitt sälj till nästa nivå, detta är en fantastisk möjlighet för dig som önskar ta steget in i B2B-försäljningens värld. Organisationen präglas av en härlig sammanhållning och söker nya säljare som är i startgroparna på sin B2B-karriär.

Är du en driven lagspelare som söker utvecklas inom sälj och vill utvecklas snabbt? Ansök nedan.

Om tjänsten:

Denna organisation jobbar med att matcha rätt kompetens ifrån diverse företag med individers olika hemmaprojekt. Din roll i detta företag är således att prospektera företagen som kan tänkas vara i behov att få en extra skjuts när det kommer till att attrahera kunder.

Tjänsten innefattar mycket prospektering och kalla samtal initialt men allt eftersom du växer in i bolaget och uppnår din målsättning kommer du erbjudas avancemang internt och ta del av andra arbetsuppgifter inom andra team.

Gemensamt för bolaget är det enorma driv som finns bland det anställda och genom att skapa rätt förutsättningar för sina anställda med en adekvat on-boarding kommer du erhålla expertkunskaper för att utföra dina arbetsuppgifter. Den starka sammanhållningen inom organisationen grundas i alla de aktiviteter, coaching- och utvecklingsmöjligheter som erbjuds till varje anställd och skapar goda förutsättningar för varje individ att stärka sina professionella färdigheter.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig med erfarenhet från antingen B2B- och/eller B2C-försäljning som vill ta nästa steg i din säljkarriär. Du är driven som individ och vill utvecklas till en stjärnsäljare tillsammans med detta bolag. Vidare har du ett problemlösande arbetssätt och genomsyras av en prestigelöshet, du tar även tillfället i akt att lära dig av dina kollegor och chefer.

Du trivs med att jobba mot tydlig målsättning, drivs av tävlingsmoment och vill utvecklas framgent. Alla anställda sitter på plats på kontoret som är central belagt i Stockholm.

Det är meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning sen tidigare.

Villkor och förmåner

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Jobzone assisterar i rekryteringsprocessen därefter blir du anställd direkt av vår kund.

Denna tjänst innefattar en del rörlig ersättning baserat på din måluppfyllelse.

Organisationen strävar efter att upprätthålla sin goda sammanhållning genom diverse teamaktiviteter, AWs och festligheter.

Urvalsprocess sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.