Senior redovisningsekonom till företag i Stockholm

Senior redovisningsekonom till företag i Stockholm

Senior redovisningsekonom till företag i Stockholm

Nu söker vi en senior redovisningsekonom till financial control på ett större företag i Stockholm. Har du goda erfarenheter som redovisningsekonom och vill utvecklas ytterligare i en komplex, utmanande roll? Läs då mer nedan.

Uppdragsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom ska du kunna stötta i redovisningsspecifika frågor samt ansvara för delar av rapporteringen utifrån ett legalt perspektiv. Du ska kunna driva processer inom ditt område både internt i organisationen och externt.

I rollen arbetar du i huvudsak med att:
  • Arbeta med löpande redovisning, periodiseringar, bokslut, avstämningar samt andra förekommande arbetsuppgifter inom redovisning.
  • Vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Stötta avdelningen och verksamheten i komplexa redovisningsfrågor
  • Utföra finansiella analyser
  • Vara drivande i projekt som syftar till att förbättra arbetsprocesser och affärssystem som påverkar redovisningen
Vem är du?

Vi söker dig som är driven i ditt arbete och som på egen hand tar initiativ i frågor kring förbättring. Du bör vara helt självgående i ditt arbete och ha en god förmåga att se helheten, utan att missa eventuella detaljer i ditt arbete. Vidare bör du även vara noggrann i alla delar av arbetet, samt besitta en hög grad av struktur.

Krav:
  • Civilekonom eller motsvarande
  • Erfarenhet från redovisning i stora bolag
  • Erfarenhet från komplexa analyser i BI och excel
  • Erfarenhet från ERP-system
  • Erfarenhet från M3


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.