Söker du efter ett välbetalt sommarjobb där du får arbeta utomhus?

Söker du efter ett välbetalt sommarjobb där du får arbeta utomhus?

Om jobbet:

För vår kunds räkning som är en aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer söker vi nu glada och aktiva personer som är intresserade av att arbeta utomhus med grönytesskötsel i parker och grönområden under sommaren i Stockholm! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara underhåll av stadens parker vilket innebär gräsklippning, plantering, vattna sommarblommor, beskärning av buskar och träd m.m.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, gillar att vara aktiv och som tycker om den fysiska utmaningen utomhus som arbetet kräver! Har du tidigare sommarjobbat som parkarbetare eller känner att det är något du gärna skulle vilja testa på? Har du personligheten och drivet värderas det högt i denna process och vi ser framförallt att du som söker är samarbetsvillig, noggrann och inte är rädd för att få skit under naglarna!

Arbetstider:
Heltid
Mån-Tors 06.30-15.30
Fre 06.30-14.15

Du kommer främst att utgå från företagets lokaler i Älta i södra Stockholm. Du kommer att arbeta runt om i Stockholmsområdet, främst i Söderort och Nacka.

Krav:
 • God fysik, van vid kroppsarbete
 • Någon form av arbetserfarenhet inom parkarbete, trädgårdsskötsel eller liknande arbeten inom utomhusmiljö
 • Svenska och/eller Engelska i tal och skrift
 • B-körkort Manuell inkl körvana
Meriterande:
 • Utbildning inom trädgårdsskötsel
 • Utbildning inom APV 1.1 (Arbete på väg)
 • Tidigare arbetat med någon form av trädgårdsmaskiner, t.ex. röjsåg eller gräsklippare.
  Tillsättning:
  Omgående
  Timlön baserad på erfarenhet
  Säsongsarbete våren/sommaren med chans till förlängning under hösten

  Om Jobzone:

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
  Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
  Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (54 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.