Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes

Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes

Rutinerad larmtekniker inom inbrottslarm sökes

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet för att varje dag bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larmtekniker hos vår kund!

Om Kunden

Vårt kundföretag växter snabbt och söker därför utöka sin verksamhet till inbrottslarms- och passersystemsmarknaden. Kunden söker en person med driv, självständighet och lösningsfokusering. Kunden står för ett närvarande ledarskap där alla medarbetare är delaktiga och uppfyller kundernas förväntningar och krav med förtroende och god kommunikation.

Om tjänsten

Vår kund håller på att utöka sin verksamhet och söker en erfaren larmtekniker som vill vara med och bygga upp den nya enheten. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper avseende inbrottslarm och passersystem. Vidare innebär denna arbetsmöjlighet en kombination av montering, driftsättning och service vilket innebär daglig kontakt med kunder.

Vem söker vi till denna tjänst?

Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter en stor social kompetens kommer du passa i rollen som larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo med stort driv, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas. Om du även har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som larmtekniker.

Kundens huvudkontor ligger i Kista, men som larmtekniker har du möjligheten att utgå ifrån ditt hem - det spelar därför mindre roll vart i Stockholm du bor. Eftersom det finns fler aktörer av inbrottslarm och passersystem på marknaden ser vi att du har erfarenhet av flera.

Det är meriterande om du har certifikat för inbrottslarm, dock inget krav.

Krav
  • Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom inbrottslarm och passersystem
  • B-körkort
  • Flerårig erfarenhet som larmtekniker
Villkor och Förmåner
  • Möjlighet till Tjänste- eller Servicebil
  • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus
  • Trevliga kollegor som arbetar professionellt med att lösa kundfrågor och serviceuppdrag
Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.