Resande butiksmontörer sökes till vecka 38-50

Resande butiksmontörer sökes till vecka 38-50

Om jobbet:
Under vår kunds ledning skall du vara med och byta ut butikslister i papper till digitala fästen samt scanna in nya varor runt om i kundens butiker i hela landet.
Rollen beskrivs som team leaderns "högra hand" och man skall vara med och hålla i det dagliga arbetet tillsammans med TL. Det dagliga kan innebära kommunikation med kunder, butikschefer, personal samt leverantörer. Helgarbete kan förekomma.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta med butiksmontage under vecka 38 - ca 50 och som vill prova på arbetsledning. Själva montaget är ej komplicerat men noggrannhet och avstämning med slutkund krävs. Därför är det krav med flytande svenska eller engelska i tal samt skrift och starkt meriterande om du tidigare arbetat med montering innan.

Arbetstider:

Start i butik 06.00 sedan ca 8 timmar per daq. En butik skall utgöra en arbetsdag.

Krav:

Körkort B

Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Meriterande:

Tidigare erfarenheter i arbetsledning eller montering, men viljan att lära sig går först!

Tillsättning:

Löpande men senast v 38

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.