Konsultchef till Jobzone

Konsultchef till Jobzone

Om jobbet:

Jobzone söker nu ytterligare en kollega till vårt affärsområde Lager och Industri i Stockholm. Som konsultchef kommer du bland annat arbeta med att teckna nya kundavtal, rekrytera konsulter, introducera dem till dina arbetsplatser och följa upp dina samarbeten längs vägen. Du kommer att vara högst affärsdrivande i din roll där du kommer att kunna följa dina affärer i marknadens bästa system. Det är du som konsultchef som kommer att vara det främsta bollplanket för både konsulterna och kunderna och som kommer se till så samarbetet fungerar felfritt. Vid din sida finns en hjälpsam affärsområdeschef, generösa konsultchefskollegor och rekryterare som dagligen kommer att bidra till din framgång.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är social, positiv och tävlingsinriktad som vill utmana dig själv och se tydliga resultat. Som person är du tillmötesgående och kommunikativ samt har ett stort intresse för affärer och alltid sätter kunden i fokus.

För att trivas i denna roll tror vi att du gillar ett högt tempo och samtidigt kan prioritera ditt arbete och fatta snabba beslut. Vi ser även att du har ett strukturerat arbetssätt för att kunna verka proaktivt i syfte att kunna leverera kvalitet i det du gör såväl mot dina kunder som mot dina konsulter. Vidare ser vi gärna att du är målinriktad och har förmågan att se affärsmässigt på pris- och lönesättning.

Vi ser att du som är rätt person för rollen snabbt kan börja jobba självständigt och för att kunna göra det behöver du ha dokumenterad bakgrund av personalansvar & försäljning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera av systemen Intelliplan, Teamtailor, Upsales.

Vi är ett personligt, engagerat och professionellt gäng som har mycket god sammanhållning. Hos oss blandas skratt och en härlig stämning med ett högt tempo, vi firar våra framgångar tillsammans och stöttar varandra vid utmaningar - välkommen i gemenskapen!

Krav:
  • B-körkort
  • Stark kommunikativ förmåga
  • God datavana
Meriterande:
  • Nätverk inom företag som ingår i affärsområdet Lager & Industri
  • Två års erfarenhet av bemannings & rekryteringsbranschen
  • Stark kommunikativ förmåga
  • God datavana
  • Personalvetarutbildning eller motsvarande bakgrund
  • Erfarenhet inom UpSales, Intelliplan & TeamTailor
Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största bemanningsföretag. Vi betjänar de flesta branscher och bemannar yrkesområden inom privat och offentlig sektor. Jobzone har en vision om att vara den bästa arbetsgivaren i bemanningsbranschen, och därför har vi 40 lokalkontor runt om i världen för att kunna vara en nära arbetsgivare och rekryteringspartners för våra anställda och kunder. Jobzone är numera en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi uppmuntrar alla kvalificerade kandidater att ansöka - oavsett ålder, kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, luckor i CV:et eller behov av anpassning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.