Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag

Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag

Vår Kund

Vår kund är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Företaget utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån Restricted och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Vår kund är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet. De utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet.

Deras kunder kräver säkerhetslösningar av första graden. De arbetar med den senaste tekniken i en snabbväxande, innovativ och spännande bransch. De är ett personligt företag där teknik och säkerhet är ledord.

De expanderar nu och söker en hårdvaruansvarig.

Om tjänsten

Som hårdvaruansvarig har du en nyckelroll i att ta fram hårdvaruplattformar för företagets olika produkter. Du agerar projektledare under hela livscykeln, allt från kravställning, utprovning, inköp och verifiering till support, garanti och avveckling. Deras produkter innefattar allt från mobila personliga enheter till rackmonterade serverinstallationer för både kontor och ruggade tillämpningar. Du kommer att ha kontakt med såväl interna utvecklare och kravställare, hårdvaruleverantörer samt kunder och slutanvändare.

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker någon med teknisk bakgrund och som har kunskap och förståelse för moderna Intel- och ARM-baserade arkitekturer. Du har erfarenhet av sourcing / supply-chain / OEM och har jobbat med kravställning och inköp av hårdvara eller komponenter i större volymer. Du är analytisk, noggrann men har också insikt i kommersiella villkor och förutsättningar. Du är van med att arbeta i självständigt och med stort ansvar

Krav

För denna tjänst begär kunden utdrag från Polis/Säkerhetspolisen där kravet är att registret är blankt.

Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Erfarenhet av hårdvaruutveckling och projektledning
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande

Qualcomm / mobila plattformar
TEMPEST / RÖS
Nätverk- och IT-säkerhet

Tillsättning

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Ort: Stockholm, Mörby

Arbetstider: 09.00-17.00, Flex tillämpas

Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökan löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (40 dagar kvar)