Händig person med B-körkort och tillgång till bil sökes

Händig person med B-körkort och tillgång till bil sökes

Om jobbet:

Till en av våra kunder söker vi nu några händiga personer som ska snickra ihop landgångar på vindar. Du kommer få en introduktion hos vår kund belägen i Täby, men sedan kommer du oftast utgå från din bostad och åker till respektive plats där du ska jobba. Din arbetsplats kommer att vara över hela StorStockholm och milersättning tillkommer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är händig och vet hur man använder hammare, skruvdragare med mera. Du har lätt att ta instruktioner, kommer i tid till jobbet och har ett bra lokalsinne! Du är i bra fysisk form, då du tillsammans med en kollega kan behöva bära landgångssektioner i trappor upp till vinden, vilket kan vara otympligt.

Arbetstider:

Vardagar 07.00 - 16.00

Krav:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Du förstår och pratar bra svenska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av lättare byggarbete
Tillsättning:

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är heltid och du kommer vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund, men vid väl utfört arbete finns stora möjligheter att gå över i anställning hos kunden.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.