En driven .net utvecklare sökes till ett spännande företag.

En driven .net utvecklare sökes till ett spännande företag.

Vår Kund

Vår kund startade bolaget år 2000 av konsulter med lång erfarenhet inom systemutveckling och arkitektur kring Microsoft's serverprodukter och utvecklingsverktyg.

Deras affärside är att erbjuda konsulttjänster i form av arkitektur och systemutveckling kring Microsofts plattformar med tonvikt på den modernaste tekniken. Med spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi våra kunder att uppnå optimal affärsnytta.

Vår kunds grundfilosofi är att genom vår tydliga inriktning och erbjudande ska bli en självklar aktör på marknaden inom deras område.

Vår kund jobbar med större bank och försäkringsbolag bland annat Folksam, Länsförsäkringar och DNB m.m.

Du tycker om det varierande arbetet som konsult och känner dig bekväm i mötet med nya människor. Du är teknikintresserad och gillar att uppdatera dig med den senaste tekniken.

Om tjänsten

Som systemutvecklare kommer du vara den som implementerar lösningsarkitektens vision. Som systemutvecklare i våra uppdrag jobbar vi med granska design och lösningsförslag, programmering i något .Net språk och programmering i SQL. Vi tar även fram batchlösningar och enhetstester samt sätter upp utvecklingsmiljö, konfigurera och utför test. Varje konsultuppdrag är minst 6 månader lång då är man mesta dels ute hos kunden och jobbar.

Vem söker vi till denna tjänst

Du har naturligtvis mycket goda kunskaper inom Microsoft teknik men det är även meriterande med någon form av verksamhetskunskap, gärna inom bank & försäkring.

Vi söker dig som har en drivkraft att utveckla sin kompetens för att företaget ska kunna ta nya uppdrag som kräver kunnande om moderna tekniker och arbetssätt. Vårda sitt personliga nätverk för att bidra med kontakter vid rekrytering av nya konsulter och nya uppdrag.

Krav

Kandidatexamen inom data/systemvetenskap som lägst

Minst 3 års erfarenhet inom .net utveckling

Flytande Svenska i tal och skrift

Flytande Engelska i tal och skrift

Meriterande

Verksamhetskunskap inom bank och försäkring

Erfarenhet inom fler programeringsspråk

Tillsättning

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Placeringsort: Centrala Stockholm

Omfattning: 100%

Lön: Enligt kollektivavtal

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)