Ekonomiassistent till företag i Stockholm

Ekonomiassistent till företag i Stockholm

Ekonomiassistent till företag i Stockholm

Tycker du det är intressant med ekonomi och vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent? Har du även erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra? Nu söker vi kunniga ekonomiassistenter till våra kunder. Om detta stämmer väl in på dig tror vi att denna roll kan passa dig utmärkt!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos våra kunder kommer du främst att arbeta med det dagliga flödet med kund- och leverantörskontra, kontering samt ansvara för en del administrativa uppgifter. Det är till stor fördel om du har insikt och förståelse för bokföringsprocessen samt om du tidigare arbetat i en liknande roll.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörsreskontrahantering
  • Administrativa uppgifter (ex. betalningspåminnelser och dylikt)
  • Avstämningar och kontering
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, och som gärna besitter en utbildning inom ekonomi. Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt samt vara serviceinriktad och behjälplig för kollegor vid behov, en prestigelös lagspelare helt enkelt. Om du har erfarenhet av att arbeta i olika ekonomisystem är detta till din fördel.

Vidare ser vi att du brinner för ekonomi och administration samt har förmågan att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. För att trivas i rollen har du ett eget driv samt är analytisk och bekväm i att arbeta i ett högt tempo efter deadlines.

Krav:
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet inom likvärdigt arbete
  • Utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
  • Goda systemkunskaper
  • Duktig på Excel
Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.