Driven säljare till växande bolag

Driven säljare till växande bolag

Driven säljare till växande bolag

Om företaget:

Vår kund erbjuder en plattform till organisationer som söker utvecklare, en slags matchningssajt mellan utvecklare och företag. I takt med att organisationen växer söker de nu en hungrig och driven säljare till sin organisation. Detta företag präglas av en aktivitetsfylld kultur med mycket AW:s och andra roliga aktiviteter.

Denna framgångsrika start-up är inte ett företag som övervakar dig som anställd utan du erhåller en mängd frihet under ansvar, motprestationen som förväntas är att du lever upp till dina mätetal. Det förekommer många roliga säljtävlingar, samtidigt som organisationen lägger stor vikt vid hjälpsamhet.

Kunden sätts alltid i första rummet och tack vare detta samt en konkurrenskraftig och innovativ produkt har vår kund lyckats landa många storkunder som till exempel Spotify.

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du få möjlighet att jobba i snabba och effektiva säljcykler med hela säljprocessen. Du prospekterar kunder, tar initial kontakt i form av ett kallt samtal och därefter bokas möte tillsammans med kund.

Produkten är en matchningssajt mellan utvecklare och kunder varvid kunden har möjlighet att annonsera diverse uppdrag som de behöver hjälp med.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som brinner för försäljning, vi ser gärna att du har något års erfarenhet av telefonförsäljning, B2C, mötesbokning alternativt fältförsäljning. Du är intresserad av att ta nästa steg i din säljkarriär och har en attityd som genomsyras av driv och förtjänst.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vill utvecklas inom försäljning, detta är ett klockrent steg för dig som vill ta steget in i B2B-försäljning eller om du är precis i början av din B2B-karriär. Du arbetar mot provision, enligt nuvarande säljstyrka på kundföretaget har de en riktigt konkurrenskraftig produkt.

Urval för denna tjänst sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum, låter detta intressant? Skicka in ditt CV så berättar vi mer!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.