Redovisningsekonom, Stockholm

Redovisningsekonom, Stockholm

Redovisningsekonom, Stockholm

Är du en engagerad och strukturerad ekonom med goda kunskaper inom redovisning och rapportering? Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom till vår kund.

Om tjänsten

I rollen ingår diverse löpande redovisningsuppgifter så som att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser, även månadsbokslut inklusive koncernrapportering samt arbete med legala årsredovisningen kan vara delar som du i denna roll kommer att arbeta med. Andra arbetsområden kan även innebära arbete med moms, skatteberäkningar, deklarationer och hantering av anläggningsregister.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisningsuppgifter
  • Månads- och årsbokslut
  • Leverantörs- och kundfakturor
  • Ekonomisk rapportering
  • Analyser, uppföljning, budget och prognoser
Vem är du?

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller inom likvärdigt arbete. Du bör besitta en utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet samt ett gott sinne för siffror. Du känner dig bekväm med att ansvara för din egen planering av dagen och har ett lösningsorienterat och strukturerat arbetssätt.

Din kunskap och ditt intresse för olika system ser vi som positivt. Egenskaper som vi tror behövs för att lyckas och trivas hos vår kund är noggrannhet, flexibilitet, prestigelöshet samt ett eget driv att utvecklas och växa i rollen.

Krav:
  • Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter i roller så som ex. ekonomiansvarig, redovisningsekonom eller dylikt
  • Bokslutssjälvständig
  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
  • Goda kunskaper i Excel.
Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.