Löneadministratör/HR-administratör till Samsung

Löneadministratör/HR-administratör till Samsung

Om tjänsten

Nu finns möjligheten till spännande och långsiktigt uppdrag inom lön hos vår kund Samsung i Kista!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från löneadministration, gärna i en större organisation, och med vana av att arbeta i lönesystem och Excel. Tillsammans med ett engagerat och professionellt HR-team kommer du att arbeta stöttande för HR-avdelningen i frågor och ärenden som kommer in.

Rollen innebär hantering av löne-, försäkring- och pensionshantering för den nordiska marknaden och att arbeta nära företagets internationella servicecenter. Du kommer se till att löner hamnar rätt i bolagets HR-system samt se till att uppdateringar genomförs för systemet.
Du kommer även att stötta HR i med rapporter och statistik, Employer Branding och implementationer av nya program. Det är en administrativ roll som bl a innefattar Learning & Development, program och projekt inom HR.

Som Löneadministratör / HR-administratör kommer du även agera HR-helpdesk och får stor användning av din kommunikationsförmåga både på svenska och engelska.

Du kommer till ett professionellt, glatt och engagerat team med en närvarande chef, där du kommer få upplärning av den kollegan som har rollen i dagsläget. Här erbjuds du möjligheten till kompetensutveckling för att utvecklas i din yrkesroll.

Ta chansen och sök detta långsiktiga uppdrag redan idag!

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker dig som:
Har relevant eftergymnasial utbildning
Har minst två års erfarenhet av HR med fokus på lönehantering, gärna från en internationell organisation
Har goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel
Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift
Du har erfarenhet av att arbeta med försäkring och pensioner

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, serviceinriktad, flexibel och noggrann Vi vill att du har en mycket god kommunikationsförmåga och lägger stor vikt vid kvalité. Vidare är du självgående och har lätt för att samarbeta samt är analytisk, flexibel och prestigelös.

Dina arbetsuppgifter

I denna viktiga roll som Löneadministratör/HR Administratör kommer ditt främsta ansvar vara att stötta HR avdelningen med diverse uppgifter och processer för att underlätta och effektivisera avdelningens arbetsflöde.

Detta kan innebära uppgifter som t.ex.:
Löner, försäkringar och pensionsadministration för de nordiska länderna
Uppladdning av löneunderlag i det interna HR systemet
Vara behjälplig med rapporter och statistik
HR Helpdesk support
Vara behjälplig och drivande i HR processer

Tjänsten passar dig som vill arbeta noggrant och serviceinriktat med företagets löneadministration och som lockas av snabba puckar och stor flexibilitet. Detta är en möjlighet att växa in en fartfylld organisation där din insats kommer att göra skillnad.

Tillsättning

Detta är ett uppdrag på 12 månader, med goda chanser till förlängning.

Start: Februari 2020
Omfattning: Heltid
Placering: Kista
Lön: Timbaserad månadslön

Låter det intressant? Sök nu, direkt!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Jobzone Sverige

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge.
Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.
Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!
Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter.
Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Kontaktperson Cecilia Vallin
Telefon 0724027200
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (7 dagar kvar)