Redovisningschef sökes. Är det ditt nästa steg i din karriär?

Redovisningschef sökes. Är det ditt nästa steg i din karriär?

Till vår kund söker vi nu en junior redovisningschef!
Det kanske är ditt nästa steg i din karriär.


Vår kund:
STORENT är ett av de ledande maskinuthyrningsbolagen i Baltikum. De har idag växt till 26 depåer fördelade mellan sex länder (Baltikum, Ryssland, Finland-under namnet Leinolift) och har nu lanserat verksamheten i Stockholm. Deras mål är att bli experter inom maskinuthyrningsbranschen. STORENT är ett värderingsstyrt bolag med ledorden,
 • BE IN CHARGE
 • KEEP MOVING
 • ENJOY THE RIDE
 • SEEK KNOWLEDGE
Arbetsuppgifter:
Som redovisningschef kommer du att ha ett helhetsansvar för bolagets redovisning och säkerställa att redovisningsregler efterlevs. Du ansvarar för och arbetar med månadsbokslut, delårsbokslut, årsbokslut och årsredovisning samt gör skatteberäkningar mm. Du ansvarar även för ekonomisk rapportering till moderbolaget.

Organisera bolagets finanser enligt International Financial Reporting Standards och svensk lagstiftning, olika rapporter till statliga institutioner. Intern kontroll och deltagande i affärsprocesser.

Du kommer på sikt att ha personalansvar för minst en redovisningskonsult.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara mycket flexibel, då allt ännu inte är välorganiserat i den svenska verksamheten. Det är viktigt att du är redo att "hoppa in" och göra. Företaget utvecklas och omsättningen ökar varje månad. Du kommer ansvara för systematiseringen, delta i och organisera processer.

Du behöver vara en person som drivs av att reagera, agera, komma med idéer och fatta beslut. Du behöver ha mycket energi och tycker om att hitta lösningar.

Du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt, vilket bland annat innebär att kunna prioritera rätt samt se till att deadlines hålls. Vidare har du en positiv attityd och inser vikten av och bidrar till att samarbetet med andra fungerar bra. Du är en stark, ambitiös och självmotiverad personlighet som är redo att leda och motivera ekonomiteamet att uppnå sina mål. Du är strukturerad och har initiativförmåga.

Självmotiverande och självständig som tydliga personlighetsdrag.

Hot spots!
 • Flexibel
 • Självständig
 • Initiativtagande
 • Proaktiv
 • Kommunikativ
Kravprofil:

Utbildning inom ekonomi/redovisning.
Minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Kunskap om Sveriges skatteregler och bokföringslagar samt hålla dig uppdaterad ang förändringar.

Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excel (Microsoft Dynamics AX föredras).
Du har körkort B.
Du kommunicerar utmärkt i tal och skrift på svenska och engelska.


Villkor:


Detta är en rekrytering som drivs av Jobzone Stockholm åt vår kund STORENT. Alla ansökningar hänvisas till denna annons.
Tillsättning omgående. Lön enligt ök.

Vi kommer att intervjua löpande och tillsätta tjänsten när vi hittat rätt kandidat.
Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till mig.

Jobzone erbjuder dig:
 • Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
 • Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!
 • Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.
 • Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.
 • Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 11 juli (23 dagar kvar)