Lagerarbetare till Västberga

Lagerarbetare till Västberga

Vi söker duktig lagerarbetare med erfarenhet av orderplock och packning.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är orderplock och paketering till kunder, både med vagn och med hjälp av truck. Andra förekommande arbetsuppgifter är att lasta, lossa, fylla på varor samt köra in varor. Du behöver ha en god fysisk hälsa då det kan förekomma tunga lyft.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi letar efter dig som är noggrann, har ett bra driv där du på eget initiativ tar tag i dina arbetsuppgifter. Du är van vid och trivs med att jobba i ett högt tempo samtidigt som du också ser till kundens bästa och har ett trevligt kundbemötande.

Krav
  • Truckkort B1/B3 och minst 1 års erfarenhet av att köra motviktstruck/skjutstativ
  • Mycket bra svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av orderplock och paketering
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Bor i närheten
Villkor
Arbetstid: Måndag - Fredag 07.00-16.00

Start omgående med chans till anställning hos kund efter 6 månader. Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (44 dagar kvar)