C/CE chaufförer sökes för distribution av livsmedel och styckegods

C/CE chaufförer sökes för distribution av livsmedel och styckegods

Vi söker distributionsförare för livsmedel och styckegodskörningar till både Södra Stockholm och Norra Stockholm, C och CE-chaufförer.

Om tjänsten
För några av våra kunders räkning söker vi nu olika typer av distributionschaufförer. Våra kunder finns inom livsmedel- och styckegodsdistribution.

Uppdragen är till att börja med sommarvikariat, men för rätt person finns möjlighet till förlängning och eventuell tillsvidareanställning.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet på minst 6 månader av kontinuerlig körning av lastbil. Du har en bra arbetsmoral och har ett trevligt kundbemötande.

Krav
  • C-körkort alternativt CE-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort
  • Bra svenska
Arbetstider
Arbetstiderna varierar beroende på vilken av våra kunder du kör åt, men övervägande morgon/dag måndag-fredag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (19 dagar kvar)