Kundansvarig säljare till Jobzone

Kundansvarig säljare till Jobzone

Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall.
Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone!

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett företag med ett litet team som är i ständig utveckling där du som säljare ansvarar över din försäljningsprocess från start till slut och har möjlighet att påverka, förändra och utveckla Jobzone för Framtiden? Avdelningen du kommer att ingå i är Business Services och är en ny satsning sedan 1 år tillbaka med stor prioritet där din närmsta chef är vår VD. Du kommer ta del av en stark organisationskultur som hela tiden strävar efter att bli den absoluta bästa arbetsgivaren.

Vem söker vi till denna tjänst

Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar över hela försäljningsprocessen- från prospektering till uppföljning ute hos dina kunder. Du kommer att arbeta med försäljning mot både nya och befintliga kunder där du tillsammans med Jobzone rekryterare hjälper företag att rekrytera de absoluta bästa kandidaterna. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom bemanning/rekryteringsbranschen och vi vet att du är ambitiös, framåt, lyhörd och ansvarsfull.

Arbetstider

Kontorstider

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig hos oss på Jobzone kommer du bland annat att jobba med:
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Kundmöten
  • Uppföljning och kundvård
Krav
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • God datorvana
  • Tidigare erfarenhet som kundansvarig/säljare
Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i en snabbväxande arbetsmiljö

Tillsättning

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om Jobzone Sverige

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)