Finsktalande kundservicemedarbetare

Finsktalande kundservicemedarbetare

Finsktalande kundservicemedarbetare

Proffsmagasinet växer i rasande takt och behöver utöka sin styrka!
Vill du komma till ett e-handelsföretag i tillväxt med högt i tak och god sammanhållning, där man gärna utmanar varandra på ett parti foosball på lunchen? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare hos Proffsmagasinet kommer du att arbeta tillsammans med företagets kundansvarig samt övrig kundservicepersonal. Genom trevligt bemötande och mycket hög produktkompetens skapar teamet en riktigt bra kundservice. Det är ett högt arbetstempo, ofta med många bollar i luften, varför struktur och noggrannhet är ett måste.

Arbetsuppgifterna innefattar bland andra:
Besvara inkommande frågor via telefon, e-post och chatt

Informera kunder om bland annat leveranser, fakturor och produktinformation

Löpande fortbildning om sortimentet, produktegenskaper och nyheter

Vem söker vi till denna tjänst?
Dig som tycker om utmaningen att varje dag ge kunder bättre service än förväntat.

Är stresstålig, ordningsam och driven

Har erfarenhet av kundvård och älskar att göra kunder nöjda

Är organiserad och självgående utifrån de uppgifter som ges

Vidare tror vi att du är en strukturerad och noggrann person, med god samarbetsförmåga och hunger att lära dig. Du tycker även om ordning och reda samt nöjer dig inte med svaret "så har vi alltid gjort".

Bonuspoäng ges om du är mycket social och utåtriktad, då vi lägger stor vikt vid social kompetens och att vara en del i vårt team.

Krav
För den här tjänsten behöver du vara flytande i det finska språket både gällande tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från den finska marknaden.

Villkor och förmåner
Arbetstider mellan 8-16.30

Fri tillgång till företagets egna gym

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)