En driven säljare sökes till ett framgångsrikt företag

En driven säljare sökes till ett framgångsrikt företag

Vi söker efter en driven produktsäljare till ett framgångsrikt teknikföretag.
Är du en driven, teknikintresserad, social och relationsskapande säljare? Så tveka inte att söka tjänsten.

Om tjänsten
Vår kund är ett nordiskt IT-företag som grundades 1997. Företaget var en av de första i världen med att erbjuda ASP-tjänster till företag. Vår kund tillhandahåller tjänster inom bland annat molntjänster och utlokalisering av IT-drift men även servicedesk och IT-support. På denna avdelning ansvarar man för hård- och mjukvaruförsäljning till deras företagskunder i Sverige.

Mer info ges vid intervjutillfälle!

Arbetsuppgifter
Du kommer givietvis få en gedigen introduktion, men som produktsäljare är du ansvarig för produktförsäljning på dina befintliga och nya kunder. Du kommer att proaktivt jobba med att utveckla och hitta nya affärer med dina kunder och partners. Du kommer att agera som produktrådgivare och säkerställa goda relationer och leverantörer samt ingå i ett team med andra framgångsrika säljare.

Mer info ges vid intervjutillfälle!

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi ser att du är driven, självgående och socialt kommunikativ samt har ett serviceinriktat engagemang med stort kundfokus. Du drivs av och tycker det är kul att skapa samt underhålla goda kundrelationer. Du gillar högt tempo i en föränderlig miljö och du är van vid och har förmågan att prioitera samt jobba med korta deadlines.

Krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning som ex inom sälj och marknadsföring.
  • Minst 2 års erfarenhet inom försäljning inom IT-produkt branschen
  • Kunskap om hårdvara/produkter för IT-arbetsplats
  • Erfarenhet av processbaserat administrativt arbete
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
* Kunskap om företagsekonomi

Villkor och förmåner
Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid

Lön: 80% fastlön och 20% rörlig lön

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (11 dagar kvar)