En driven El montör sökes till ett väletablerad och växande bolag.

En driven El montör sökes till ett väletablerad och växande bolag.

En driven El montör sökes till ett väletablerad och växande bolag.
Gillar du att utvecklas, gillar du variation i arbetet och har du ett genuint intresse inom elmontage. Så tvecka inte att söka tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Om tjänsten
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med ett rikstäckande organisation och lokal kännedom tar dem ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar dem högteknologiska och hållbara energisystem.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få introduktion genom att gå med en erfaren elmontör tills du känner att du kan vara självgående. Tjänsten är bred och omfattar varierande arbetsuppgifter inom både serviceuppdrag och projekt.

Du kommer att få en del nödvändiga utbildningar inom framför allt säkerhet med även andra typer av utbildningar.
  • Du kommer att arbeta mot olika projekt där det innebär att du kommer att få vara med att installera diverse utrustningar så som WiFi-nät, radiokommunikation, passagesystem, dra kabel m.m.
  • Du kommer att få arbeta med högspänning mot industrin dvs deras el-anläggningar.
  • Du kommer att bli involverad som servicetekniker mot mindre gasverk.
Vem söker vi till denna tjänst?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, lagspelare och har ett intresse för att vilja utvecklas.

Krav
Relevant utbildning, som lägst gymnasial utbildning inom El

B-körkort (manuell)

Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Relevant erfarenhet inom liknande roller.

Genuint intresse inom el montage.

Villkor och förmåner
Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Arbetstider: 07.00-16.00

Placering: Stockholm

Lön: Enligt kollektivavtal

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (30 dagar kvar)