Ekonomiassistent till företag i Bromma

Ekonomiassistent till företag i Bromma

Driven ekonomiassistent sökes till kund i Bromma
Till vår expansiva kund i Bromma söker vi en mycket driven ekonomiassistent till ett ungt och hungrigt bolag. Tjänsten innebär del kontakt med företagets kunder så du behöver trivas med att prata med människor för att trivas med tjänsten.

Då bolaget är ganska ungt och befinner sig i en expansiv resa finns mycket stora utvecklingsmöjligheter på sikt och du kommer vara en viktigt del i effektiviseringsarbetet av ekonomiavdelningens rutiner.

Arbetsuppgifter
Initialt enklare ekonomiuppgifter, löpande bokföring, hantera moms och skatteinbetalningar, lönehantering samt hantera kundreskontra. Du kommer jobba i Fortnox.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig med några års erfarenhet som ekonomiassistent. Du bör ha ett inre driv och viljan att utvecklas i ditt arbete och på sikt ta ett större ansvar i takt med att tjänsten utvecklas. Till din hjälp har du en driven och kunnig företagsledning som mer än gärna kommer satsa på dig och din utveckling bara du själv visar viljan och drivet att utvecklas.

Krav
Relevant utbildning på gymnasienivå

Minst 1-2 års yrkeserfarenhet av nämnda arbetsuppgifter

Systemvana. Tidigare erfarenhet av Fortnox är klart meriterande.

Villkor och förmåner
Provanställning 6 månader

För rätt person finns goda möjligheter att skräddarsy sina vilkor och förmåner.

Detta är en direktrekrytering med målsättning att tillsätta tjänsten omgående. Urval sker löpande som tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

För frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03 alt. fredrik.ljungar@jobzone.se

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (9 dagar kvar)